La Cursa Delta Prat supera el miler d’inscripcions i escalfa motors de cara al proper diumenge

0
1463

L’ex olímpic José Ríos i els guanyadors d’altres edicions seran presents a la
prova pratenca

La Cursa Delta Prat ha superat el miler de registres en el moment de tancar les inscripcions. Entre els partcipants, destaca la presència de l’ex atleta internacional i olímpic José Ríos. Una altra presència destacada de fora de la ciutat serà la del sabadellenc Carles Montllor i la de Míriam Carbonell, atleta de viladecans guanyadora de la prova en tres ocasions. Marta Castroviejo, de Cerdanyola del Vallès, serà una altra de les “estrelles convidades” forànies. Entre els corredors pratencs, fguren Antonio Godoy, que aspira a revalidar el podi més alt obtingut el 2017, i Sergio Enríquez, que posseeix el récord de la prova amb un temps de 31’30”.

La novetat principal de la Delta Prat 2018 serà la possibilitat de fer una cursa de 5 km fent
només una volta al recorregut. La Cursa Delta Prat se celebra el proper 6 de maig i consta d’un circuit homologat totalment planer de dues voltes de 5 kilòmetres, amb sortda i arribada a les pistes d’atletsme Moisès Llopart del Complex Esportu Sagnier, i que transcorre principalment per l’eix central de la ciutat. Finalitzada la cursa principal de 10 kilòmetres es disputaran una sèrie de curses per als més petits.

Aquesta serà la 19a edició organitzada pel Periòdic Delta, el Pratenc Associació d’Atletsme i
amb el suport insttucional de l’Ajuntament del Prat i la Federació Catalana d’Atletsme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.