VII cursa del rodal de Sabadell

0
2216
dav

Gran poder de convocatòria el demostrat diumenge passat en la setena edició de la
cursa del rodal de Sabadell , prova inaugural de les Galvez Sabadell Run Sèries 2018. Els atletes van afrontar en un matí assolellat i amb temperatura primaveral ideal per a la pràctica de l’atletisme , desprès del tret de sortida de mans del primer Tinent Alcalde , Joan Berlanga , els 15.340 metres del recorregut , tots ells en un traçat espectacular i enguany molt enfangat per les darreres pluges caigudes en els dies anteriors a la cursa i que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell un traçat que no va deixar  a cap atleta indiferent recorrent en gran part  la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant 5 quilòmetres pel bosc de Togores , sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades , la ubicació de la sortida i la meta dins de les pistes municipals d’atletisme Josep Molins és un altre dels punts forts de la cursa donant major espectacularitat i millora tota la infraestructura de l’esdeveniment atlètic. En la cerimònia de lliuraments de guardons amb la presència de la regidora d´esports Marisol Martínez, es van atorgar els trofeus als 5 primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com a femenina.

PROTAGONISME PER ELS ATLETES SABADELLENCS
Els atleta locals van donar una vegada més el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra Ciutat i així el Club Natació Sabadell (CNS), va ser l’Entitat més representada amb 50 atletes i la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) amb més de 10 atletes,  va acaparar bona part de les 5 primeres posicions tant en la categoria  masculina com a femenina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol
individual . En la categoria masculina victòria per segon any consecutiu en Marc Otero
(JAS) ,  amb un temps de 57 minuts i 18 segons , una còmode avantatge de 2 minuts i
54 segons per davant del segon classificat absolut el seu company de Club , Frederic
Borrell (JAS) pujant fins el tercer graó del podi Xavier Estebanell ( Club Atlètic Castellar)  David Molina ( The Kenyan Urban Way ) 4º i  Ermengol Marcos ( independent ) 5º .

A l’apartat femení clara victòria absoluta per Enka Viñas ( Club Atlètic Granollers) amb
un crono de 1 hora 11 minuts 13 segons , un marge de 5 minuts i 36 segons a la segona classificada absoluta Sara Beltran (JAS) completant el podi com tercera , Esther Domingo ( Club Natació Sabadell ) Carme Marzo ( independent) 4ª i Cristina Fajardo (independent) 5ª .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.