EL “TRAIL FONTS DEL MONTSENY” CELEBRA LA SEVA 4a EDICIÓ AMB UNA NOVA DISTÀNCIA

0
1776

Aquesta convocatòria tindrà lloc el 7 de juliol de 2018, proposant quatre recorreguts amb sortida i arribada a Viladrau: els 3 habituals – 29 Km (el TRAIL TFM), 19 Km (la MITJA) i 3 Km (el TRAILET) – i una novetat: una cursa de 9 Km, la PIM PAM.

La 4a edició del Trail Fonts del Montseny (TFM) consolida aquesta cursa de muntanya i proposa pràcticament les mateixes rutes que l’any passat, integrant els millors trams de les convocatòries anteriors amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància. A les dues curses més llargues, per exemple, s’han reduït trams de pista i incrementat els que transcorren per corriols. La “Pim Pam”, en canvi, està pensada per a corredors amb menys experiència i té un recorregut gairebé íntegre per pistes, a més de ser fàcil, ràpida i de poc desnivell. La convocatòria continua oberta als corredors més joves (acompanyats d’un adult) a través del Trailet, al qual s’ha afegit un punt d’aventura allargant molt breument la distància i incloent-hi un tram per dins de la riera.

El període d’inscripcions d’enguany es tanca el 4 de juliol, i el preu anirà variant conforme s’acosti el dia de la convocatòria

TFM solidari
El TFM vol seguir contribuint a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això aquesta 4a edició de la convocatòria continuarà amb el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, engegat l’any passat. Gràcies a les donacions (lliures i personals) que van fer molts dels corredors durant la inscripció de la 3ª edició, juntament amb la quantitat igualada per l’organització i la implicació de l’Ajuntament de Viladrau i de la Diputació de Barcelona, es van recaptar 845 €. Aquesta quantitat va permetre remodelar la Font de l’Arimany, una de les fonts que trobem dins del Parc Natural. Enguany, l’organització de la convocatòria esportiva espera superar la recaptació.

Sobre el TFM
El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l'Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini de Barrabés, Neusc Sport, Aigua Viladrau i YOSOY, així com amb la col·laboració d’RS Sports, Keda ½ hora, Xalet La Coromina i Club Viladrau.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.