Mou-te per l’esclerosi múltiple

0
2079

La Fundació Esclerosi Múltiple, entitat privada sense afany de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària al Circuit de Barcelona-Catalunya.  Enguany la cursa se celebrarà el diumenge 29 d’abril i comptarà amb diferents modalitats: atlètica, de patins i de bicicletes i està pensada per a totes les edats i nivells

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària més antiga de Catalunya. Tots els fons recaptats es destinen a l’esclerosi múltiple infantil, un projecte amb el qual la Fundació centra els seus esforços aquest any atès que entre un 3% i un 10% dels nous diagnosticats són menors de 18 anys. Tots els fons recaptats es destinaran a donar suport als infants i les seves famílies.

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. Està pensat com una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé ja sigui competint o bé participant en les activitats lúdico-festives que aquell dia s’organitzen al Circuit.

Per aquesta edició preveiem un total de 2.600 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.