Inscripcións obertes 19a Cursa Delta Prat 10km – 5km

0
2374
S’obre el període d’inscripcions de la Cursa Delta Prat amb la novetat de la prova de 5 km
Ja és obert el període d’inscripcions de la Cursa Delta Prat que es celebrarà el proper diumenge 6 de maig a partir de les 9 h pels carrers del Prat. La Delta Prat, una de les proves més emblemàtiques del calendari de curses en ruta de Catalunya, s’omplirà un any més de corredors vinguts de tots els racons de la geografia catalana.
Aquesta serà la 19a edició organitzada pel Periòdic Delta, el Pratenc Associació d’Atletisme i amb el suport institucional de l’Ajuntament del Prat i la Federació Catalana d’atletisme.
La Cursa Delta Prat consta d’un circuit homologat totalment planer de dues voltes de 5 kilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier, i que transcorre principalment per l’eix central de la ciutat. La novetat principal de la edició d’enguany serà la possibilitat de fer una cursa de 5 km fent només una volta al recorregut.
Finalitzada la cursa principal de 10 kilòmetres es disputaran una sèrie de curses per als més petits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.