El Jaafari i Becerra guanyadors de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2018

0
1537

Adberrahim El Jaafari (1:07:01) i Janeth Becerra (1:20:58), els dos corredors del club La Sansi, guanyadors de la 10a Edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme. Ells dos també van ser els guanyadors de l’edició del 2016.

Aquest diumenge amb una participació de més de mig miler d’atletes i amb una molt bona temperatura, s’ha disputat una edició de la clàssica maresmenca. Prova oficial del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona i també inclosa dins el Circuit Maresmenc de Curses.

El tret de sortida s’ha donat a les 9.30 h però un minut abans ha sortit amb una Handbike l’atleta vallesà Jordi Mas.
De seguida El Jaafari, s’ha posat al capdavant de la cursa. Fins el quilometre 10 portava temps de rècord, marca que ostenta ell mateix des de l’any 2015 amb un temps 1:05:55. En aquest punt de la cursa, el segon classificat era Dmitrijs Serjogins i el tercer Noureddine Elhachoumi.

A la segona part de la cursa, El Jaafari ha baixat el ritme i Ali Benhmbarka ha superat a Elhachoumi.Per tant, el guanyador ha estat Adherrahim El Jaafari (La Sansi) amb un temps de 1:07:01, que finalment no ha pogut batre el rècord. El segon classificat Dmitrijs Serjogins (La Sansi) amb un temps de 1:08:29 i el tercer Ali Benhmbarka amb un temps de 1:10:22. El primer català classificat ha estat Marc Garcia de Corredors.cat amb un temps de 1:12:57. El primer atleta local ha estat Issam Mounir, Tricbm. Mounir ha entrat en sisena posició amb un temps de 1:14:54.

 

Cal remarcar que en les deu edicions de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme s’ha baixat de l’hora deu minuts.

Pel que fa a les noies, Janeth Becerra de La Sansi, tot i els seus problemes de salut que de mica en mica va superant, s’ha imposat amb autoritat. L’atleta de Bolívia ha encapçalat tota la cursa imposant-se amb un temps de 1:20:58. Seguida de Kitja Valtere, 1:27:32 i de Jakaterina Sokunova, 1:29:52 les tres corredores del club La Sansi.

Tot plegat va començar el dissabte quan a la tarda es va celebrar la Fira del Corredor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.