EL JAAFARI A LA MITJA MARATO I BLANCO ALS 10KM S’IMPOSEN A BALAGUER

0
3162

Organitzada pels Runners Balaguer, la cita ha aplegat 850 participants entre totes les seves propostes.

José Luis Blanco i Noemí Aumedes guanyen la cursa de 10 kilòmetres, i Bashir But i Anna Bové s’adjudiquen el triomf a la de 5.

El circuit de les Mitges de Ponent ha posat avui en marxa la seva edició del 2018 amb la celebració de la Mitja Marató de Balaguer. La cita de la capital de la Noguera ha aplegat 850 participants (500 a la Mitja, 200 a les curses de 5 i 10 kilòmetres i 150 a les curses infantils) i ha tingut com a guanyadors Abderrahim El Jaafari i Carolina Sánchez. També hi ha hagut curses de 10 kilòmetres, que han tingut com a guanyadors José Luis Blanco i Noemí Aumedes, i de 5 kilòmetres, amb Bashir But i Anna Bové com a vencedors.

La d’enguany era una edició ben especial per a la Mitja Marató de Balaguer, ja que era la 30a. Tres dècades d’història, doncs, per a una cursa organitzada pels Runners Balaguer amb el suport de l’Ajuntament de la capital de la Noguera, i que amb el retorn a la plaça Mercadal com a punt de sortida i d’arribada ha recuperat el caliu que li dóna un indret emblemàtic i cèntric com és aquest.

A la prova reina, en homes Abderrahim El Jaafari (La Sansi) s’ha endut el triomf amb un temps d’1.09.00, una marca guanyadora però que no li ha permès batre el rècord de la priva, que tenia ell mateix en 1.04. L’han acompanyat al podi Noureddine El Hachoumi (Medilast Lleida), segon amb 1.12.16, i Antoni Carulla (Runners Balaguer), tercer amb 1.12.41.


En dones, victòria de Carolina Sánchez (Club Triatló Prosan) amb 1.29.07, pel davant d’Imma Parrilla (CT Serradells Andorra), segona amb 1.30.57, i d’Esther Farré (Fondistes Cervera), tercera amb 1.31.39.

 

Pel que fa als 10 kilòmetres, José Luis Blanco (La Sansi) ha estat el guanyador en homes amb un temps de 34.30, seguit de Pol Fernández (Hinaco Monzón), segon amb 35.14, i d’Aleix Sierra (Pedala.cat), tercer amb 35.20. En dones, victòria de Noemí Aumedes (Logiesport) amb un crono de 42.08, pel davant de Raquel Marqués (Hinaco Monzón), segona amb 42.27, i de Núria Alcántara (CA Borges), tercer amb 46.48.

 

Finalment, als 5 kilòmetres, Bashir But (Esports Truga) ha estat el millor en la prova masculinai i en dones, triomf d’Anna Bové (Esports Truga) amb 20.49.

 

Sobre els recorreguts, cal destacar que eren trajectes 100% sobre asfalt. En el cas de la Mitja, amb un recorregut de Balaguer a Sant Llorenç de Montgai i tornada; en el de la cursa de 10 kilòmetres, amb un trajecte Balaguer-Gerb-Balaguer;

 

Podeu consultar les classificacions a:

Mitja Marató   10 km   5 km

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.