Abde Samaoui i Jackeline Gomez guanydors de la 11ena Cursa de Sant Valentí

0
1729
cof

11è any de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes organitzada per l’ajuntament i la Comissió de curses del poble, dia espectacular i radiant per córrer 3 kms molt ràpids marcats per la famosa línia verda que hi ha per tot el poble i que tenien que seguir els atletes.

A les 10 del matí es donava la sortida a la 11ena edició, els favorits al cap de la cursa i 1er km passa el gran favorit i que té el record de la prova, l’atleta de Vilafranca l’Abde Samaoui que li venia molt a prop l’atleta d’Igualada el Carlos Cervera, una lluita que fins el final va estar present, entrant el representant del Club Velocistes del Penedès Abde Samaoui amb un crono de 9 minuts 34 segons, corrent a una mitjana de 3’12 el km, Abde guanyava la cursa per 3er cop.

Dos segons desprès amb 9m 36 segons entrava el Carlos Cervera del club Oro di Napoli i amb 10m 03 segons entrava el tercer classificat l’atleta del C.E.Picornell i d’Hospitalet l’Alberto Segura.

cof

En dones la gran favorita ya va destacar des de un bon començament, la atleta de Vilafranca la Jackeline Gómez que fins el final aguantava en aquest lloc entrant amb 11m 29 segons corrent a una mitjana de 3’49 el km, la segona millor marca de la prova en femení, er record està en 11m 20s, l’atleta del Club Atletisme Vilafranca guanyava per segona vegada aquesta cursa.

En el segon lloc entrava la Yveth Camus amb 11m 38s, atleta que milita en el Club Oro di Napoli i que viu a Santa Margarida de Montbui.

El tercer lloc era per l’atleta local, la Mari Carme Olaya amb un registre de 13m 06s

cof

En els premis locals masculins, el podi va ser per el Delfí López amb 11’26, el Juan José Trinidad amb 11’45 i el Jordi Saumell amb 12’58 i en dones locals, van ser la Mari C. Olaya amb 13’06, la Gemma Saumell amb 18’42 i la Mariona Marcos amb 21’06.

Van finalitzar 142 atletes igualant la millor entrada de participants en meta de totes les edicions.

Una vegada s’havia corregut la cursa els atletes amb la gent del poble van menjar la botifarrada ja que és un acte més de la festa petita de Les Cabanyes i es va fer el lliurament de trofeus amb el nou alcalde, l’Agustí Valverde, que justament abans de la sortida donava la benvinguda als atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.