Torna el Circuit de l’Obaga amb una nova proposta de primavera

0
1550

·Tots els beneficis recaptats es destinaran a Oncolliga de Lleida per a donar suport a la lluita contra el càncer.
·Enguany, l’esdeveniment esportiu solidari tindrà lloc el 8 d’abril a Tiurana, la Noguera.
·La cursa preveu diverses modalitats aptes per a tots els públics.

El Circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari que combina la passió pel trailrunning i canicross amb l’esperit de lluita contra el càncer. És per això, que els beneficis que es recaptin amb les inscripcions es destinaran a l’Oncolliga Lleida, una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les comarques de Lleida.

En aquesta edició, la cursa tindrà lloc a la primavera (8 d’abril) per a facilitar que els corredors puguin gaudir d’un paisatge amb una morfologia diferent.

La prova, que s’ha convertit en un referent pels trailrunners de la comarca i rodalies, presenta cinc modalitats de curses: mitja marató de trailrunning, 12 km de trailrunning, 7,5 km de canicross, i cursa infantil. Els corredors podran gaudir dels corriols, trialeres i pistes forestals que envolten el municipi de Tiurana, tot vorejant l’embassament de Rialb.

Tots els interessats ja poden formalitzar la inscripció a través del següent link: https://circuitdeobaga.wordpress.com/inscripcions/. Tots els participants rebran una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors, avituallaments durant la cursa i l’arribada, servei de cafeteria, vestuari i dutxes. Els tres primers classificats de cada categoria (femení/masculí) de les diverses modalitats  rebran un obsequi i tots els participants formaran part d’un sorteig de material esportiu i activitats d’oci.

Un any més, el Circuit de l’Obaga té per finalitat aportar el seu gra d’arena a la lluita contra el càncer i, per segon any consecutiu, col·labora amb l’entitat local, l’Oncolliga Lleida. El projecte al qual aniran destinats és “A PROP TEU”, una nova iniciativa que vol aplegar en un sol recurs, tots els serveis d’acompanyament a domicili que el pacient amb càncer en situació terminal pugui requerir. El projecte implementarà els diferents serveis  de forma progressiva i prioritzada, basant-se en les necessitats mostrades fins ara, pels familiars dels pacients

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’associació per a per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport, i compte amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Per a més informació: www.obaga.es  // circuitobaga@gmail.com

Fotografies de les anteriors edicions del Circuit de l’Obaga

Més informació sobre la Lliga Lleida

La finalitat de la Lliga és promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les nostres comarques, amb una única vocació de servei desinteressat a la nostra societat.

Sobre el projecte

“A PROP TEU” és un projecte nou que vol aplegar en un sol recurs, tots els serveis d’acompanyament a domicili que el pacient amb càncer en situació terminal pugui requerir.

El projecte implementarà els diferents serveis de forma progressiva i prioritzada, basant-se en les necessitats mostrades fins ara, pels familiars de pacients que han fet ús dels llits articulats.

Així doncs, l’execució del projecte seguirà el següent ordre d’implemetació:

  • Facilitar el transport del llit fins el domicili del pacient.
  • Renovar el parc de llits articulats elèctrics més antics i augmentar el seu nombre per a donar cobertura a la demanda, de manera que l’espera d’un llit no superi la setmana des de que arriba la petició. Actualment, la prevalença de pacients en situació terminal a la plana de Lleida és de 22 casos.
  • Lliurar atenció psico-social, des del primer moment, en coordinació amb els recursos socials existents .
  • Suport i formació a l’acompanyament per a familiars i entorn proper al malalt.
  • Facilitar assessorament legal.

    El Circuit de l’Obaga i la seva implicació en la lluita contra el càncer

    Aquest és el sisè any consecutiu que el Circuit de l’Obaga destinarà els seus beneficis a aquesta causa: la lluita contra el càncer. Des dels seus inicis, aquest esdeveniment s’ha caracteritzat per tenir un caire solidari, donant suport a entitats del tercer sector com és el cas de la FECEC (Federació d’Entitats Catalanes Contra El Càncer), Amics de l’Hospital del Mar i, per segon any consecutiu, a l’Oncolliga de Lleida. Des de l’organització de la cursa, estan segurs que la unió fa la força i cada gra de sorra, per petit que sigui, ens apropa cada vegada més a un nou món, un món sense càncer.  

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.