CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
1216

Cora Salas, Rècord de Catalunya de Llargada
Maria Vicente, Rècord d’Espanya Sub18 de Triple Salt

El passat diumenge 4 de febrer, es va celebrar el 42è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a Sabadell.
Amb un bon nivell de marques destaca l’actuació de la Cora Salas (CA Igualada) que ha establert un nou rècord de Catalunya absolut en pista coberta de salt de llargada amb un registre de 6,23 metres, millorant en tres centímetres l’anterior marca que datava de l’any 1995.
També la Maria Vicente (ISS-L’H) ha aconseguit millorar el rècord d’Espanya Sub18 de triple salt amb una marca de 13,11 metres, superant en set centímetres l’anterior rècord de l’any 2012.  Aquesta atleta, a més d’imposar-se en triple salt, ha aconseguit el títol en 60 m tanques amb un temps de 8.58 i la medalla de plata en alçada amb 1,67 metres.
L’Estela García (CD Nike) ha millorat el rècord dels campionats dels 200 metres amb un temps de 23.79, atleta que la setmana passada va establir un nou rècord de Catalunya a Karlsruhe amb sis centèsimes menys.

· Resultats

· Videos del Campionat! (autor Salva Pou)

Autor: FCA

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.