Obertes les inscripcions de la SkyRace Comapedrosa

0
1673

La SkyRace Comapedrosa seguirà formant part de les SKY Classic de les World Series de la International Skyrunning Federation.

Aquest dijous 1 de febrer s’obren les inscripcions per la SkyRace Comapedrosa 2018. Una carrera que promet ser un festival del Skyrunning, el 29 de juliol és la data triada per reunir en Arinsal – La Massana, als millors corredors del moment del Skyrunning.

La SkyRace Comapedrosa tornarà a alinear-se amb les millors carreres del món en la disciplina més espectacular per tercer any consecutiu, situant a Andorra i a la parròquia de La Massana en el millor dels escenaris dels esports de muntanya. Si en 2017 ja va ser la prova amb millor participació del circuit, aquesta edició 2018 el nivell pujarà, ja que es preveu la participació dels millors del món, ja que la nova normativa de la International Skyrunning Federation qualificarà la SkyRace Comapedrosa com Bonus race.

La Sky Race Comapedrosa té una distància de 21 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu, consta de dues llargues pujades en un terreny molt tècnic d’alta muntanya. La primera pujada aconsegueix els 2.600 metres d’altitud i la segona té com a punt important el sostre d’Andorra i el Comapedrosa amb els seus 2.972 metres. Serà l’entorn ideal per viure tota l’essència del Skyrunning amb gràcies als seus impressionants desnivells, el seu tipus de terreny variat i, sobretot, pel mític ascens al Comapedrosa.

També s’obren les inscripcions a la SkyRace Arinsal, la germana petita de l’SkyRace Comapedrosa, una carrera de 15 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu que portarà a l’alta muntanya a tots aquells que vulguin iniciar-se al Skyrunning.

Arinsal – La Massana segueix apostant per una prova d’altíssim nivell, i que a la vegada poden participar aficionats a la muntanya.

El preu de les inscripcions és de 38 euros per la Sky Race Comapedrosa i 32 euros per la SkyRace Arinsal. La inscripció inclou dorsal, samarreta commemorativa, servei mèdic, avituallament en carrera, avituallament final i servei de guarda-roba.

Les inscripcions estan disponibles a la web oficial de TicketOci

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.