CASTILLEJO VOLA ALS 10K DE VILAFRANCA POLVORITZANT EL RECORD

0
1678

Impressionant marca va fer als 10k de Vilafranca el 4 vegades Olímpic, l’atleta Carles Castillejo del club Adidas que polvoritzava el record de la prova que el tenia de l’any passat amb un registre de 29 minuts 32 segons.

A les 11 del matí sota un dia genial per corre i desprès de l’actuació dels Castellers de Vilafranca es donava la sortida a la 8ena edició dels 10k de Vilafranca amb 1.500 inscrits.

De sortida el Carles Castillejo manava en el grup líder compost per tres atletes de gran renom, aquest eren els seus rivals i també favorits, Abderrahim el Jaafari del club La Sansi i l’Angel Mullera del C.A. Lloret, atleta olimpic i vigent campió de Catalunya, fins el km 5 anaven tots tres separats per pocs segons, Castillejo amb 14:50, El Jaafari amb 14:57 i Mullera amb 15:08, però el Castillejo incrementava el ritme en la segona volta, un ritme impossible de seguir els seus rivals i feia la segona volta en 14:42, entrant en meta amb el nou record de la 10k de Vilafranca 29:32, millorant-la en 27 segons i posant-la com una de les millors curses de Catalunya, corria a una mitjana de 2’58 el km.

En el segon lloc entrava l’atleta El Jaafari amb 30:25 i en el tercer lloc l’Angel Mullera amb 31:11.

En dones la lluita va estar molt disputada per tres atletes, les atletes dell club La Sansi la Janeth Becerra, la atleta vilafranquina i triatleta la Sara Loehr i l’atleta de Sitges del club atletes Vng la Vinyet Noguero, fins el km 3 van estar molt igualades però al km4 la Janeth va decidir tirar de la cursa i passava el km 5 en 17:56, seguida de la Sara amb 18:03 i de la Vinyet en 18:09, i així va continuar fins el km 10, sent el Janeth Becerra la gran triomfadora d’aquesta edició amb 36m 10 segons corrent a una mitjana de 3’38 el km.

En segon lloc entrava la Sara Loehr amb 36:41 i en el tercer lloc la Vinyet Noguero amb 37:05.

En locals els guanyadors van ser l’Oriol Vilaplana amb 33:38 i la Jackeline Gomez amb 41:17.

Molt d’ambient va tenir la cursa organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, ja des de les 10 del matí va començar l’activitat esportiva amb la Mini 10k Solidaria amb 1.800 inscrits de totes les edats, una cursa solidaria que l’import recaptat es destinarà íntegrament a l’Associació #LOVERARE, per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares.

Una vegada més la #10kVila ha estat espectacular, amb grups de música pel circuit, ambient al carrer, arribada espectacular i una rambla plena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.