Obertes les inscripcions a la 25 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

0
1306
La 25 Mitja es celebrarà el 25 de març, amb un màxim de 2500 corredors a la Mitja i 1000 als 6km.
La Mitja i Henkel tornaran a ser solidaris amb aportacions a la Fundació Esclerosi Múlitple, a Creu Roja i a Càritas.
El 23 de gener de 2018 s’han obert oficialment les inscripcions a la 25ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a la cursa dels 6km.Montornès.

 

L’organització preveu superar els 2900 inscrits de la darrera edició i ha fixat un màxim de 4000 atletes, repartits entre les 2500 inscripcions per la Mitja, 1000 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. La Mitja més popular arriba a les 25 edicions, plenament consolidada al calendari atlètic català.

Es mantenen els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions:  Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa i una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip, a més dels serveis ja habituals de menjar de pasta, vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, llar d’infants, guardarroba…

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 0.5€ a la Fundació Esclerosi Múltiple. La recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte 24 de març, curses per a nens nascuts entre 2005 i 2015, anirà destinada a la Creu Roja de Granollers. A més, el dia de la Mitja es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 25 de març de 2018, tornant a la data més habitual després dels canvis de les darreres edicions. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa puntuable de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona

 

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.