La Canonja subvenciona als esportistes empadronats al municipi

0
1646

Autor

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Canonja contempla en el seu pressupost de 2018 una partida destinada a subvencionar els esportistes federats no professionals residents al municipi, amb la intenció de potenciar la seva trajectòria esportiva i ajudar-los a aconseguir els seus objectius personals en cada una de les modalitats que participen.

Les bases es van aprovar en el plenari celebrat el dia 5 d’octubre de 2017 i s’ha iniciat el termini per a presentar sol·licituds que finalitzarà el 2 de juliol de 2018.

Les sol·licituds de subvencions es presentaran a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC), al c/ Raval, 11, en el model normalitzat confeccionat a aquest efecte, disponible en aquestes oficines i en la pàgina web municipal www.lacanonja.cat.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació per demanar la subvenció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.