Suma’t al repte esportiu i solidari de “Tot gira”!

0
1363

Per David Clupés

Quatre exolímpics a Barcelona 92 correran la Marató de Barcelona per recaptar fons per al Casal d’Infants

Aquesta temporada el Tot Gira s’ha proposat un repte per garantir la supervivència del “Casal Obert Infantil” del Casal dels Infants. Amb l’objectiu de recaptar fons, el programa esportiu de Catalunya Ràdio entrena a quatre exesportistes olímpics que van participar als Jocs de Barcelona 92 perquè corrin la Zurich Marató de Barcelona, que se celebra diumenge 11 de març. L’exmaratonià Carles Castillejo posarà en la millor forma:

  • Dani Ballart, plata a Barcelona en waterpolo
  • Natàlia Via-Dufresne, plata a la classe Europa de vela a Barcelona
  • Jesús Ángel García Bragado, marxador encara en actiu
  • Tomàs Jofresa, exjugador de bàsquet que es va enfrontar al Dream Team a Barcelona 92

Anualment, el projecte “Casal Obert Infantil” dóna suport a més de 1.200 infants de 3 a 12 anys en diferents barris de diverses ciutats catalanes, abordant situacions de fragilitat familiar a través de l’acompanyament i el reforç escolar, el joc, els hàbits de salut…

Si tu també hi vols col·laborar amb el “Tot gira” pots fer la teva aportació a www.migranodearena.org.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.