CURSA MORITZ SANT ANTONI CELEBRA LA SEVA 40 EDICIÓ

0
1598

El 21 de gener de 2018 a les 9:30 del matí tindrà lloc la 40a Cursa Moritz Sant Antoni, la primera prova atlètica de l’any a Barcelona que s’ha convertit en una de les carreres més reconegudes i populars de la ciutat. L’organització s’ha proposat arribar a la màxima xifra possible de participants i continuar així la línia ascendent i exitosa de participació que ha tingut aquesta carrera des del primer dia.

Campionat de Catalunya 10k

Aquest any, per celebrar la 40 edició, la Federació Catalana d’Atletisme ha designat el circuit de la Cursa Moritz Sant Antoni per acollir el Campionat de Catalunya en ruta de 10k.

La samarreta, un regal per al corredor

Per celebrar la 40 edició els corredors rebran una samarreta commemorativa d’una qualitat sense precedents en les curses atlètiques de 10k. Es tracta d’una samarreta tècnica de màniga llarga, especial per a temperatures baixes, amb teixit 100% polièster isolate. La Samarreta té dobles repunts i mitja cremallera de color negre, els punys i el baix esquena estan acabats en corba per oferir una millor protecció.

Nova Fira del Corredor

Per primera vegada es talla el carrer Calàbria, entre el carrer Sepúlveda i Floridablanca, per convertir la Fira del corredor en una festa commemorativa de les 40 edicions. Al llarg del carrer s’instal·laran els estands de l’organització i de les empreses col·laboradores, un photocall gegant per immortalitzar la recollida del dorsal i un escenari que ambientarà la Fira del corredor amb música, exhibicions esportives i tallers durant tot el dia. A la Fira del corredor els atletes, presentant el DNI, retiren els dorsals, xips i samarretes tècniques. La Fira del corredor estarà oberta el dissabte 20 de gener de 9.00 a 20.00h. També es pot recollir el dorsal el mateix diumenge de la cursa, de les 8.00 a 09:20 al pati del Col.legi Salesians.

Un any més, Cerveses Moritz recolza l’esport i l’oci i dóna suport a la cursa del Barri de Sant Antoni.

Cerveses Moritz i la seva especialitat 0,0 AIGUA DE MORITZ mantenen l’objectiu d’involucrar-se i afavorir els principals esdevenimentsrelacionats amb la ciutat en general i amb el barri de Sant Antoni en particular. Aquesta vinculació a la Cursa de Sant Antoni es remunta al 2007 i la mateixa obertura de la Fàbrica Moritz Barcelona, l’any 2011, ja va suposar una aposta ferma per la zona on va néixer Cerveses Moritz ara fa més de 160 anys. Es tracta d’un espai que, des de la seva inauguració, ha revitalitzat el barri fomentant el seu oci, la seva gastronomia i la cultura respectant al màxim la seva idiosincràsia. La cursa Moritz Barri de Sant Antoni és un gran esdeveniment esportiu, familiar i d’oci dins de la Festa Major del barri.

L’aigua que corre per Barcelona participarà també a la Cursa de Sant Antoni.

Aigües de Barcelona s’introdueix en el món del Running amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables, estar a prop dels ciutadans de Barcelona i incentivar la sostenibilitat i la solidaritat. Per consolidar aquesta aposta pel territori de l’esport, serà un dels patrocinadors oficials de la 40 Cursa Sant Antoni, el proper 21 de gener de 2018. Aigües de Barcelona es comprometen també amb el medi ambient, ja que en diversos punts d’avituallament de la cursa (al quilòmetre 5 i a post meta), han de donar aigua en gots de cartró reciclable per aconseguir una carrera més sostenible. Aigües de Barcelona vol consolidar-se així com una institució propera als barcelonins i barcelonines apostant per una cursa popular i familiar, que se celebra en plena Festa Major del barri. I és que, l’aigua que corre per la ciutat de Barcelona, també corre per tots els seus ciutadans

Mundo Deportivo, Diari Oficial.

Cursa Moritz Barri Sant Antoni i Mundo Deportivo s’uneixen per arribar a un acord de col·laboració, donant una gran repercussió mediàtica a la cursa atlètica.

Mundo Deportivo es converteix en el diari oficial de la Cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.