Blanco i Morales guanyen la cinquena Pre- Sant Silvestre de Tossa de Mar

0
2482

Josep Lluis Blanco, de La Sansi, per segona edició, ja ho va fer al 2015, ha guanyat aquesta matí la 5a edició de la Pre- Sant Silvestre de Tossa de Mar amb un temps de 16’37” als 5km, superant Omar Palma i Sofian Haddouti que han arribat amb el mateix temps en 16’54”

 El lloretenc s’ha marxat escapat en el km 1 a les fortes pujades al castell, i ha mantingut la diferencia fins al final, en un exigent recorregut de pujades i baixades.

En dones, la primera en creuar la línea d’arribada, ha sigut Anna Morales que ha dominat la cursa de principi a fi.

La cursa l’ha organitzada el club fondistes Tossa amb la col·laboració del consell comarcal de La Selva i l’Ajuntament de Tossa de Mar, en una freda matinal on també s’han organitzat curses de menors.

Dmitrijs Serjogins atleta amb fitxa federativa de La Sansi, i resident a Lloret, ha guanyat avui la cursa més antiga de Barcelona, la 40a Cursa de la Sagrera amb un excel·lent temps de 30’14” en els 10km, segon Xavi Planas (C.A.C.) i tercer el també atleta de La Sansi Juanma Alvarez. En dones victòria de Yolanda Riera amb 38’02”.

Al cros de Banyoles 1a a la cursa Open Rosa Matamala.

A la mitja de Vilanova i la Geltru 3a classificada absoluta l’atleta de La Sansi Sara Prescoli.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.