Desena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

0
2250

Estem de celebració: 10 edicions de cursa i 20 anys del Club excursionista Sant Quirze del Vallès!! Hem crescut plegats, hem corregut, hem suat, hem gaudit, hem rigut, hem guanyat, ens hem conegut i tornem a estar preparats per rebre-us a la Serra de Galliners un any més.

A tots els amics que us agrada còrrer per la muntanya; agafeu el frontal i que la nit no us confongui… ens veiem un any més a Sant Quirze del Vallés.

L’edició del 2018, la desena, la gaudirem la nit del dissabte 24 de març. Amb la primavera tot just començada; abandonats els caus, sortirem com cada any pels corriols i pistes a fer el mussol pel ja clàssic i tradicional circuit.

Hem volgut sorprendre als participants amb un munt de novetats, però finalment mantenim el circuit; els avituallaments; l’entrepà de botifarra; la cerveseta; en fi, que una vegada més, la mateixa cursa. Us retem a que descobriu les novetats i si en trobeu alguna, ens la comuniqueu.

Us recomanem tenir una preparació física escaient. El recorregut no és massa exigent ni massa tècnic ni complicat però si que cal superar 13’4 quilòmetres de recorregut, per un terra irregular i que les condicions meteorològiques el poden fer relliscós.

El circuit serà convenientment marcat amb cinta de plàstic reflectant i petites balises de llum per tal que el pogueu seguir sense problemes. Moments abans de la sortida, l’organització certificarà que el circuit està degudament senyalitzat.

Uns dies abans de la Cursa es farà un edicte i es publicarà per tal que senglars, conills, guineus i altres bestioles de la Serra no destorbin la plàcida nit del 24 de març.

El lloc de sortida i arribada de la Cursa és el poliesportiu CEIP Purificació Salas Xandri a l’avinguda Arraona s/n de Sant Quirze del Vallès. Al voltant de la sortida hi trobareu àmplies zones on aparcar els vostres vehicles.

L’inici de la cursa serà a les 19:30 hores. Prèviament hi haurà les curses infantils, amb tres recorreguts diferents, adaptats a les edats dels participants. Al quilòmetre 7,5 de la Cursa hi haurà un control. Després d’una hora de l’inici de la cursa cal haver passat per aquest control, si no ho assoliu, els corredors escombres us informaran, (no patiu qualsevol persona preparada pot assolir aquesta fita).

Al cloure la Cursa, al pavelló hi trobareu: el servei de dutxa, massatge, repòs i un entrepà de botifarra preparat pel nostre servei de càtering voluntari. Un any més hi haurà productes sense gluten per tots els corredors que ens indiquin a la inscripció.

El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar a l’apartat La Cursa de la pàgina web.

Us esperem un any més i us mantindrem informats a la pàgina web, al twitter de la cursa @Cmussols i al Facebook. En breu podreu veure l’obsequi que estem preparant per aquesta edició. Com sempre intentarem que sigui pràctic pels corredors.

Us podreu inscriure a partir del dia 1 de gener de 2018.

Fins la primavera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.