SUUNTO ES CONVERTEIX EN EL RELLOTGE OFICIAL DE LA eDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
1309

La firma entre la eDreams Mitja Marató de Barcelona i Suunto representa un pas qualitatiu en la prova, que en la passada edició va batre el seu propi rècord amb gairebé 18.000 corredors. L’acord materialitzat aquest matí, converteix a la marca finlandesa en el rellotge oficial de la cursa.

La eDreams Mitja Marató de Barcelona i Suunto han arribat a un acord pel qual la marca finlandesa es converteix en el cronòmetre oficial de la mitja marató barcelonina, així com el cronòmetre del cotxe oficial que acompanya els líders de cursa.

Joan Porcar, CEO de RPM-MKTG i Javier de Moragas Country Manager Spain & Portugal a Amer Sports Spain, han materialitzat l’acord que vincularà els propers dos anys a la marca de rellotges amb la mitja marató barcelonina.

Nascuda a Finlàndia fa més de 80 anys, Suunto ha estat sempre a l’ avantguarda de la innovació. Entre els seus productes trobem rellotges esportius, instruments i ordinadors de busseig de qualitat superior, que han demostrat la seva fiabilitat en els entorns i situacions més adverses. Un dels emblemes de la marca és que el disseny i confecció de la major part dels seus productes continua realitzant-se a mà a la seva base ubicada als afores de Helsinki. El seu gran objectiu és proporcionar als esportistes les millors eines per explorar i conquerir nous territoris que van des de les muntanyes més altes fins al més profund dels oceans.

La eDreams Mitja Marató de Barcelona ha experimentat un creixement quantitatiu i qualitatiu molt important en els últims anys. L’atleta kenyana Florence Kiplagat va establir 5 rècords del món en aquest circuit el 2014 i el 2015, i va posar de manifest la rapidesa del traçat barceloní. Aquest factor ha fet que en els últims anys siguin molts els corredors de tot el món que escullin la mitja marató barcelonina per millorar les seves marques personals.

La passada edició de la cursa va establir el seu rècord històric de participació amb 17.700 inscrits. Així mateix, es batia també el rècord de participació estrangera, que va representar el 38% del total de corredors i el percentatge de participació femenina, que va arribar al 31%.

Javier de Moragas, Country Manager Spain & Portugal a Amer Sports Spain: “És un plaer formar part de la eDreams Mitja Marató de Barcelona. Des de Suunto ho veiem com una oportunitat única per enfortir la nostra presència en el món del running. La mitja marató barcelonina és una prova de referència que, any rere any, suma més participants. A partir d’ara podrem créixer junts i apropar el nostre producte a una comunitat de corredors de tot el món”.

Juan Porcar, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord: “És una satisfacció per nosaltres que Suunto s’hagi sumat a la eDreams Mitja Marató de Barcelona perquè és una marca emblemàtica de referència en el món de l’esport i la seva associació al nostre esdeveniment permetrà reforçar l’expansió internacional.”

Amb aquest acord la eDreams Mitja Marató de Barcelona surt enfortida en la seva 28ª edició que tindrà lloc el diumenge 11 de febrer del 2018.  Les inscripcions ja estan obertes a través del portal oficial de la cursa www.edreamsmitjabarcelona.com .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.