INFORMACIÓ PARTICIPACIÓ ESCOLAR 94ª JEAN BOUIN

0
1599
Ens plau informar-los que el 26 de novembre tenim una cita amb l’esport: la 94a edició de la cursa Jean Bouin – 68 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 35 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 32 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona. Des del Mundo Deportivo els volem fer arribar informació per a poder tenir el major nombre de participació possible.
La Jean Bouin és la prova atlètica més antiga i llegendària del país, la qual compta amb nombrosos atletes de renom. No obstant, també se centra en les categories de corredors més petits. És per això que ens posem en contacte amb vostès, per a que ens ajudin a fer córrer la veu i a inscriure els seus alumnes. 
Les diferents categories les quals poden participar els més petits són les següents:
 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.