Obertes les inscripcions de la tercera edició de Passos de Gegant

0
2332

Solsona acollirà la cursa solidària el proper diumenge 29 d’octubre.

 La jornada estarà amenitzada per la FiraTest, que inclou diverses activitats esportives per a tots els públics.
 Els corredors ja poden formalitzar la seva inscripció a través del web

Ja està a punt una nova edició de la trail Passos de Gegant, la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès. La cursa, que tindrà lloc el diumenge 29 d’octubre, inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic.

La sortida tindrà lloc al portal del Castell, artèria principal de la ciutat, i després de creuar el centre, s’endinsarà per pistes i corriols, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc. La marató arrencarà a les 8.00 h; a continuació sortirà la Trail de 17 km (10.00 h) i la Canicross (10.15 h); i, finalment, la Crosskids, a les 11.00 h.

A més, enguany la jornada comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per tal d’oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants. Dins del seu programa, l’SporTest inclou activitats dirigides per a tots els públics (Ioga, CrossTrainning, Zumba, etc.); demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors; test de roller sky; i una zona infantil amb inflables per als més petits.


Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’Associació local AMISOL, la missió de la qual és l’atenció pedagògica i social de les persones amb discapacitats psíquiques per tal d’arribar al seu màxim desenvolupament humà i integració a la societat.

El corredors ja poden formalitzar les seves inscripcions a través del web oficial de la
cursa (www.passosdegegant.cat).

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.