Obertes les inscripcions de la tercera edició de Passos de Gegant

0
2513

Solsona acollirà la cursa solidària el proper diumenge 29 d’octubre.

 La jornada estarà amenitzada per la FiraTest, que inclou diverses activitats esportives per a tots els públics.
 Els corredors ja poden formalitzar la seva inscripció a través del web

Ja està a punt una nova edició de la trail Passos de Gegant, la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès. La cursa, que tindrà lloc el diumenge 29 d’octubre, inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic.

La sortida tindrà lloc al portal del Castell, artèria principal de la ciutat, i després de creuar el centre, s’endinsarà per pistes i corriols, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc. La marató arrencarà a les 8.00 h; a continuació sortirà la Trail de 17 km (10.00 h) i la Canicross (10.15 h); i, finalment, la Crosskids, a les 11.00 h.

A més, enguany la jornada comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per tal d’oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants. Dins del seu programa, l’SporTest inclou activitats dirigides per a tots els públics (Ioga, CrossTrainning, Zumba, etc.); demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors; test de roller sky; i una zona infantil amb inflables per als més petits.


Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’Associació local AMISOL, la missió de la qual és l’atenció pedagògica i social de les persones amb discapacitats psíquiques per tal d’arribar al seu màxim desenvolupament humà i integració a la societat.

El corredors ja poden formalitzar les seves inscripcions a través del web oficial de la
cursa (www.passosdegegant.cat).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.