Cursa Pota-Roja

0
1697

Vols ser un Pota-roja ?
Després de l’èxit de la primera edició torna La POTA-ROJA, la festa dels esports de
muntanya a Cervelló, a 20 minuts de Barcelona ciutat, que se celebrarà el proper diumenge 12 de Novembre.


Els amants de la natura ja podeu gaudir del vostre esdeveniment, l’únic que has de fer és escollir la teva distància: caminada de 8k, curses de muntanya de 8k, 14k o 28km o bé marxes de BTT de 20 i 40km, i inscriure’t a la web de la prova Cervelló, amaga camins de terra roja, ermites, coves, paisatges insòlits i moltes coses més que podràs recórrer corrent o pedalant i que no et deixaran indiferent. Reviu l’edició de 2016 i veuràs que no t’enganyem. Vine a descobrir-ho !!

Un cop creuis l’espectacular línia d’arribada t’espera un avituallament complet el Complex Esportiu Ceraqua de Cervelló amb una fantàstica botifarrada, servei de fisioteràpia a càrrec de l’escola EUSES.
Vine el proper 12 de novembre a Cervelló i sigues un POTA-ROJA. Acceptes el Repte ?

Més informació a www.wefeeltrailseries.com

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.