32a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 05/11/17

0
1195

El 5 de novembre a les 10h el Club La Sansi organitzarà per cinquena edició i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat l’històrica Pujada i baixada a Guanta a la seva 32a edició, amb un límit de 800 participants. La cursa formà part de la Lliga Championchip, per aquesta edició també ho intentarem com l’any passat que sigui campionat de Catalunya absolut i veterà de curses de muntanya.

 Els participants podran fer un total de 12,3km quilòmetres, 10 per muntanya i 2,3 per asfalt, per un recorregut que com les últimes edicions amb sortida i arribada davant de l’Ajuntament de Sentmenat.

 L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica, més una bossa d’obsequis dels patrocinadors de la cursa… i a més podran gaudir de guarda-roba, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos de material Esportiu i rellotges Kronos, beguda isotonica i pica-pica a l’arribada i més sorpreses.

El tret de sortida ho donaran els més petits a les 9.30h amb dos curses segons l’edat.

Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotografies del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.