SIGNATURA DE CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB BAMBOO LABS

0
2018

Aquest divendres 8 de setembre, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, s’ha realitzat la signatura del conveni de col·laboració entre l’empresa Bamboo labs i el CMSC pel patrocini de la Secció d’Atletisme del CMSC.

A l’acte han participat Xavier Albareda, administrador de Bamboo labs, Jaume Pujol, gerent del CMSC i Manel González, director tècnic del CMSC.

Bamboo labs és una empresa que desenvolupa i distribueix suplements esportius i nutricionals per a persones actives. Amb aquest conveni, es volen promoure les activitats pròpies de la secció d’atletisme del CMSC i per això farà una aportació econòmica.

Amb una durada de tres anys, la secció d’atletisme inclourà el logotip de Bamboo labs a les equipacions de competició dels atletes i realitzarà les accions pròpies de patrocini als actes, activitats i suports de la secció.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.