SIGNATURA DE CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB BAMBOO LABS

0
2548

Aquest divendres 8 de setembre, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, s’ha realitzat la signatura del conveni de col·laboració entre l’empresa Bamboo labs i el CMSC pel patrocini de la Secció d’Atletisme del CMSC.

A l’acte han participat Xavier Albareda, administrador de Bamboo labs, Jaume Pujol, gerent del CMSC i Manel González, director tècnic del CMSC.

Bamboo labs és una empresa que desenvolupa i distribueix suplements esportius i nutricionals per a persones actives. Amb aquest conveni, es volen promoure les activitats pròpies de la secció d’atletisme del CMSC i per això farà una aportació econòmica.

Amb una durada de tres anys, la secció d’atletisme inclourà el logotip de Bamboo labs a les equipacions de competició dels atletes i realitzarà les accions pròpies de patrocini als actes, activitats i suports de la secció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.