6ª Sansi popular de la diada a Bellaterra 11/09/17

0
1766

El proper 11 de Setembre, Bellaterra acollirà la seva sisena cursa popular de la Diadaorganitzada per l’EMD i el Club La Sansi, els últims 5 anys ha sigut la cursa popular de la diada amb més participants a Catalunya, amb un record de 1.200 inscrits.

En aquesta edició i com ha gran novetat, la cursa serà de 5 i 10k ja estan obert les inscripcions, cronometrada i puntua per la lliga Championchip. Guarda-roba, calaixos de sortida, nom al dorsal, massatgistes, tren gratuït, entre d’altres avantatges dintre del preu d’inscripció.

 La sisena Sansi de Bellaterra serà de nou una cursa popular, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la “Via verde”. En motiu de la Diada, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis amb productes dels esponsors, una original samarreta tècnica esportiva amb la senyera catalana, i al finalitzar la cursa un Pica Pica, amb un gran sorteig entre els participants, i milers de fotografies i vídeos, amb un diploma personalitzat amb la vostre marca, tot inclòs al preu d’inscripció.

Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, recorregut, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.