OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA CURSA DE LA DIADA – MATARÓ 2017

0
1556

“La prova es durà a terme el diumenge, 10 de setembre, a la zona del TecnoCampus”

L’organització de la CURSA POPULAR DE LA DIADA de Mataró, ha obert les inscripcions per a la propera edició, la 23a, que es durà a terme el diumenge, 10 de setembre de 2017. El formulari online per a participar-hi s’ha d’omplir AQUÍ , web en la que també hi podreu trobar el reglament i tota la informació referent a aquesta cursa de 10 km.


L’organització de la Cursa anirà a càrrec del Centre Atlètic Laietània de Mataró, comptant amb la Gestió Tècnica de Gesport, empresa maresmenca especialitzada en esdeveniments esportius. La sortida i arribada, així com tots els serveis, estaran ubicats a la zona del TecnoCampus, col·laborador de la prova junt a l’Ajuntament de Mataró que també ajudarà a que la cursa sigui un èxit.

Els drets d’inscripció són de 12 euros pels que tenen el propi xip groc i de 14 euros pels qui necessiten un xip de lloguer que els hi proporcionarà la pròpia organització.

La prova comptarà amb varis premis, a consultar en el reglament públic al propi web. I com a obsequi, tots els esportistes participants rebran una samarreta de la prova i la tradicional bossa del corredor, a part de l’avituallament final amb aigua, beguda isotònica i fruita.

El 10 de setembre t’esperem al TecnoCampus!!!

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.