OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA CURSA DE LA DIADA – MATARÓ 2017

0
1679

“La prova es durà a terme el diumenge, 10 de setembre, a la zona del TecnoCampus”

L’organització de la CURSA POPULAR DE LA DIADA de Mataró, ha obert les inscripcions per a la propera edició, la 23a, que es durà a terme el diumenge, 10 de setembre de 2017. El formulari online per a participar-hi s’ha d’omplir AQUÍ , web en la que també hi podreu trobar el reglament i tota la informació referent a aquesta cursa de 10 km.


L’organització de la Cursa anirà a càrrec del Centre Atlètic Laietània de Mataró, comptant amb la Gestió Tècnica de Gesport, empresa maresmenca especialitzada en esdeveniments esportius. La sortida i arribada, així com tots els serveis, estaran ubicats a la zona del TecnoCampus, col·laborador de la prova junt a l’Ajuntament de Mataró que també ajudarà a que la cursa sigui un èxit.

Els drets d’inscripció són de 12 euros pels que tenen el propi xip groc i de 14 euros pels qui necessiten un xip de lloguer que els hi proporcionarà la pròpia organització.

La prova comptarà amb varis premis, a consultar en el reglament públic al propi web. I com a obsequi, tots els esportistes participants rebran una samarreta de la prova i la tradicional bossa del corredor, a part de l’avituallament final amb aigua, beguda isotònica i fruita.

El 10 de setembre t’esperem al TecnoCampus!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.