MARIA VICENTE, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA EN TRIPLE SALT AL “FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA” DISPUTAT A GYOR (HONGRIA).

0
2614

Autor:    Xavier Gironès

El vent li impedeix assolir millorar els rècords catalans juvenil, júnior i promesa.

No podia finalitzar la temporada de cap altra manera; l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Maria Vicente ha competit aquesta setmana al “Festival Olímpic de la Joventut Europea” tot just dues setmanes després de proclamar-se Campiona del Món juvenil d’Heptatló a Nairobi (Kènia) i ho fet com només ella sap… guanyant.

L’atleta entrenada per Álvaro Fernández –Dávila ha competit en aquesta ocasió en triple salt; dimarts a la classificació li va bastar un intent de 12m 72 per passar a l final que s’ha disputat la tarda d’aquest divendres.

El vent, superior al reglamentaria, ha volgut restar protagonisme a la riberenca impedint-li que els estratosfèrics 13m72 aconseguits al seu primer intent i que li han permès dominar la competició pugin al rànking nacional i a la taula de rècords, ja que hauria estat rècords de Catalunya juvenil, júnior i promesa.

Ara toca aturar-se i descansar de cara a la propera temporada on l’atleta d’ISS – L’Hospitalet ha d’estar un dels pilars de l’equip femení que tornarà a lluitar per tornar a la màxima categoria nacional.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.