MARIA VICENTE, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA EN TRIPLE SALT AL “FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA” DISPUTAT A GYOR (HONGRIA).

0
3053

Autor:    Xavier Gironès

El vent li impedeix assolir millorar els rècords catalans juvenil, júnior i promesa.

No podia finalitzar la temporada de cap altra manera; l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Maria Vicente ha competit aquesta setmana al “Festival Olímpic de la Joventut Europea” tot just dues setmanes després de proclamar-se Campiona del Món juvenil d’Heptatló a Nairobi (Kènia) i ho fet com només ella sap… guanyant.

L’atleta entrenada per Álvaro Fernández –Dávila ha competit en aquesta ocasió en triple salt; dimarts a la classificació li va bastar un intent de 12m 72 per passar a l final que s’ha disputat la tarda d’aquest divendres.

El vent, superior al reglamentaria, ha volgut restar protagonisme a la riberenca impedint-li que els estratosfèrics 13m72 aconseguits al seu primer intent i que li han permès dominar la competició pugin al rànking nacional i a la taula de rècords, ja que hauria estat rècords de Catalunya juvenil, júnior i promesa.

Ara toca aturar-se i descansar de cara a la propera temporada on l’atleta d’ISS – L’Hospitalet ha d’estar un dels pilars de l’equip femení que tornarà a lluitar per tornar a la màxima categoria nacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.