Esther Guerrero, nou rècord de Catalunya absolut i mínima mundial en 800 m. amb 2:00.96

0
3817

 

L’atleta banyolina Esther Guerrero, entrenada per Joan Lleonart,  va aconseguir el passaport per als Mundials en 800 metres amb un temps de 2:00.96 en la reunió de Londres i ha establert un nou rècord de Catalunya absolut de 800 metres.

La campiona d’Espanya necessitava un crono de 2:01.00 o inferior per obtenir la mínima mundialista i la va obtenir amb un marge de quatre centenes malgrat que la carrera se li va fer llarga i va acabar la carrera en últim lloc.

Guerrero ha millorat en 24 centenes el seu rècord personal, en una carrera guanyada per la nord-americana Charlene Lipsey amb 1:59.43.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.