ELISENDA BUSCÀ I TOTI BES GUANYEN EL TRAIL FONTS DEL MONTSENY 2017

0
1579

La tercera edició d’aquesta cursa de muntanya, que va tenir lloc dissabte 1 de juliol amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau, va comptar amb 873 finishers entre les tres distàncies proposades: 270 a la cursa llarga (30 Km), 496 a la curta (20 Km) i 107 al Trailet (2 Km). La convocatòria va transcórrer en un ambient animat i amb una climatologia molt favorable i contrària a les previsions.

Elisenda Buscà Suau va ser la guanyadora de la cursa llarga del TFM2017, amb un temps de 3:56:17, seguida de Lali Masriera Arnau (4:01:29) i Verónica Zaragoza (4:06:26). El podi masculí d’aquesta distància va ser coronat per Toti Bes, amb un temps de 3:07:02. La segona posició  va ser per a Roberto Sancho Martínez (3:10:24) i la tercera per a Jordi Delgado Sanglas (3:15:48).

Pel que fa a la distància curta, Sandra Sánchez Doña va ser la primera atleta en creuar la meta (2:04:23), seguida de Sandra Vilanova Tous (2:12:33) i de Marta Llagostera (2:12:52). Per la seva banda, Marcel Gual Andújar (1:43:24), Isaac Salvat Fargas (1:48:15) i Gerard Escriu (1:48:16) van ser els tres atletes presents al pòdium masculí de la cursa curta del TFM2017.

El Trailet, la proposta de 2 Km pensada per als més joves (que havien de córrer acompanyats d’un adult), va comptar amb la participació de 107 corredors. Marcos Muñoz Nieto i José Francisco Muñoz Conde van ser els guanyadors, amb un temps de 0:09:26, seguits per Paula Gómez Juárez i Julián Gómez Sánchez (0:09:50) i Pau Díaz Masnou i Jordi Delgado (0:09:59).

TFM solidari

En aquesta tercera edició, el TFM ha volgut contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això l’organització de la cursa va iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Abans de l’entrega de premis, un representant de l’organització va anunciar que s’havien recollit 748 euros, que s’entregaran al Parc.

Sobre el TFM

El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini oficial de Barrabés, Compressport, Neusc i YOSOY, així com amb la col·laboració d’RS Sports, Editorial Alpina, Cervesa del Montseny, Aigua Viladrau, NonStopRun, Keda ½ hora, Esports Nabes, Xalet La Coromina, Club Viladrau i Casa Tió i amb un gran suport popular.

Més informació i classificacions

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.