ÚLTIMS DORSALS PEL NIGHT TRAIL DE LLORET DE MAR

0
2745

Si no vols perdre’t la millor manera de gaudir d’una bona nit d’estiu, no perdis el temps i inscriu-te a la Night Trail de Lloret del proper 15 de juliol a les 21:30h.

Gaudeix d’un recorregut de 7km, que pots fer corrent o caminant, pels que els hi agraden les distàncies curtes i ràpides o volen iniciar-se en el món del Trail. També, pels més exigents i aventurers hi ha la distància de 16km on coneixeràs racons i paratges de l’entorn de Lloret que et deixaran parat.

Però, el millor de tot ho viuràs a la part final del recorregut amb el bonic camí de Cala banys que voreja la costa mediterrània a través de les roques fins arribar a la platja de Lloret, on se’t posarà la pell de gallina amb els crits i aplaudiments de la gran afluència de públic corrent per entremig d’un camí d’entorxes que t’acompanyaran fins creuar la línia d’arribada.

Després de la cursa recupera les forces amb un avituallament molt complet i la tradicional botifarrada fent l’últim bany del dia per refrescar-te.

Estàs avisat, si no vols quedar-te sense plaça ja pots corre!! INSCRIU-TE JA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.