Harbil i Rios s’imposen en la cursa de Poble Nou – Zona Esportiva 2017

0
1819
Maite Rios

Aquest darrer cap de setmana s’han disputat dues curses puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, la cursa popular de festa major Poble Nou – Zona Esportiva i la cursa de muntanya de Vacarisses “La Campana”.

– Cursa de Poble Nou – Zona Esportiva
La cursa popular de Festa Major de Poble Nou – Zona Esportiva celebrava la seva dotzena edició. Es va iniciar amb la categoria infantil. Aproximadament uns 70 participants van recórrer 1 km pels carrers d’aquest barri terrassenc. Tant la sortida com l’arribada va ser davant el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai). Victòria clara de Clàudia Alarcon que va registrar un temps de 3’28. En categoria masculina l’arribada a meta va estar més disputada, el primer a travessar línia de meta va ser Andres Mora amb un crono de 3’30.

En categoria absoluta, uns 250 inscrits, van iniciar la cursa a les 9.45 hores. Els participants van recórrer 5 km, amb sortida i arribada davant el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer. En categoria masculina va dominar la cursa des dels seus inicis Lahcen Harbil que va marcar un temps final de 16′ 10″, travessant línia de meta en solitari. El seu perseguidor i segon classificat, Toni Fernández, va cobrir el traçat amb un temps de 16′ 39″. Abel Ortega va ocupar la tercera posició amb un temps de 17′ 23″.

En categoria femenina victòria clara de Maite Rios que va marcar un crono de 19′ 07″. Rios ja va liderar la cursa des del seu inici. La segona classificada, Ivette Garcia, va creuar línia de meta quasi un minut després que la guanyadora, registrant un crono de 20′ 04″. La tercera posició va ser per Lola Espinosa amb un temps de 20′ 33″.

Classificació Absoluta masculina
1.- Lahcen Harbil               16′ 10″
2.- Toni Fernández              16′ 39″
3.- Abel Ortega                     17′ 23″
4.- Jordi Monsalve               17′ 58″
5.- David García                   18′ 11″

Classificació Absoluta femenina
1.- Maite Rios                      19′ 07″
2.- Ivette García                   20′ 04″
3.- Lola Espinosa               20′ 33″
4.- Susanna Cabratosa     21′ 34″
5.- Eva Guimerà                 21′ 38″

 

Classificació Infantil femenina
1.- Claudia Alarcón                        3’28”
2.- Aroa Jimenez                 3’41”
3.- Ainhoa Alonso                3’55”
4.- Carla Amoraga             4’01”
5.- Maria Montesinos          4’21”

 

Classificació Infantil masculina
1.- Andres Mora                  3’30”
2.- Jordi Montes                   3’31”
3.- Iker Llamas                   3’33”
4.- Ximo Montesinos          3’33”
5.- Dídac Huguet                3’49”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.