Radouane Nour  (C.A La Sansi) i Sílvia Segura, guanyadors de la Cursa de Pineda 2017

0
1804

Salvador Itchart

A les nou del matí amb una temperatura alta, prop de 800 atletes han participat en una nova edició de la Cursa de Pineda. Una carrera recuperada l’any passat gràcies a l’esforç de Grup de Fondistes Pineda, l’Ajuntament de Pineda i Gesport.

Pel que fa a la carrera, el favorit per aconseguir la victòria, Radoune Nour, ha guanyat sense cap problema. El també vencedor d’aquest any de la Cursa del Corte Inglès i la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, avui a Pineda ha aconseguit la seva millor marca del 2017 de 10 quilòmetres, amb un temps de 30 min i 57 seg. La segona posició ha estat per Joan Palomeras del C.N. Caldes amb un temps de 33 min i 24 seg. i el tercer classificat ha estat Isam Mounir.

A la categoria femenina, Sílvia Segura amb un temps de 38 min. 34 seg, ha revalidat la victòria de l’any passat. En segona posició ha entrat Degitu Jebesa amb 40 min 59 seg. L’Etíop exmembre de l’equip de maratons del seu país, ha vingut a córrer a Pineda per seguir la recuperació d’una lesió al genoll. La tercera classificada ha estat Paula Salgado amb un temps de 41 min 37 seg.

La prova que ha mantingut el format i el recorregut de les últimes edicions, ha comptat amb un total de sis llebres que han permès els corredors seguir els ritmes de 37, 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

La carrera ha finalitzat dins la gespa del camp de futbol de la zona esportiva de Can Xaubet, on els participants han recollit la bossa del corredor i han pogut utilitzar els serveis de vestidors i dutxes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.