TOT A PUNT PER A LA TERCERA EDICIÓ DEL TRAIL FONTS DEL MONTSENY

0
2543

Quan falten pràcticament quatre setmanes per a què es celebri el Trail Fonts del Montseny 2017, que tindrà lloc el proper 1 de juliol amb sortida i arribada a la plaça major de Viladrau, ja hi ha més de 500 corredors inscrits entre les tres categories. Aquest any es proposen dues rutes noves respecte a les edicions anteriors, que integren els millors trams amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància.

El Trail Fonts del Montseny 2017 (TFM2017) és una cursa de muntanya que proposa tres recorreguts diferenciats: un de 30 quilòmetres i 1926 metres de desnivell, amb sortida a les 8h, un altre de 20 quilòmetres i 874 metres de desnivell, que començarà una hora més tard, i un tercer de 2 quilòmetres i 57 metres de desnivell, destinat als corredors més joves, que s’iniciarà a les 18h. Aquesta darrera proposta, anomenada “Trailet Fonts del Montseny”, està pensada per a què els trailrunners de 6 a 12 anys (que, obligatòriament, hauran d'anar acompanyats d'un adult) puguin gaudir d’una experiència similar però convenientment adaptada a les seves possibilitats.

Corredors de gran nivell

El TFM 2017 compta, com sempre, amb una participació de gran nivell. Les viladrauenques Laura Erra i Laura Estorch, primera i tercera classificada de la cursa llarga del TFM2016, això com Lali Masriera i Maite Mascherpa, ambdues guanyadores del TFM2015 (llarga i curta respectivament) miraran de repetir pòdium. Per altra banda, Toti Bes, reconegut esportista gironí, participarà per primera vegada a la cursa llarga i Roberto Sancho i Adrià Navarro, guanyadors de la primera edició (cursa llarga i cursa curta respectivament), entre d’altres, també han confirmat la seva participació.

Informació pràctica: recollida de dorsals

Els dorsals (només els dorsals, NO la bossa del corredor) s’han de recollir al lloc indicat en el moment de fer la inscripció:

Bossa del corredor

Les inscripcions inclouen, sigui quina sigui la distància escollida, una bossa del corredor amb productes de primera qualitat: la samarreta tècnica oficial del TFM2017, una headband Compressport personalitzada amb el logo del TFM, una beguda vegetal YOSOY, un stick hidratant amb protecció NEUSC ESPORT, una Cervesa del Montseny, una Aigua Viladrau, una beguda Powerade, un mapa Alpina del Parc Natural del Montseny, un fuet Casa Tió, un Gel i Barreta RS Sport, un Suplement del Diari Sport, i alguna sorpresa més… Aquesta bossa es pot recollir al Club Viladrau el divendres 30 de juny (de 16h a 21h) o el dissabte 1 de juliol (entre 6:30h i 19:30h) al Pavelló Municipal. És recomanable recollir-la abans, ja que conté productes útils per al trail.

Sobre el TFM

El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini oficial de Barrabés, Compressport, Neusc i YOSOY, així com amb la col·laboració d’RS Sports, Editorial Alpina, Cervesa del Montseny, Aigua Viladrau, NonStopRun, Keda ½ hora, Esports Nabes, Xalet La Coromina, Club Viladrau i Casa Tió i amb un gran suport popular (gairebé 800 inscrits a la 1a edició i 1024 a la segona).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.