CURSA DE PINEDA DE MAR. PROPER DIUMENGE 11 JUNY

0
1785

El proper diumenge 11 de juny, es cel.lebrarà una nova edició de la Cursa de Pineda. Prova oficial de la nova lliga de Championchip i Gesport CIRCUIT MARESMENC DE CURSES.

La cursa que es va recuperar l’any passat, gràcies a la col.laboració entre l’Ajuntament de Pineda de Mar, Fondistes Pineda i  Gesport, tindrà una participació de més de 800 atletes, entre els quals destaquem, pel que fa als nois, amb el dorsal 1 a Radouane Nouir, guanyador de la darrera edició de la Cursa de El Corte Inglés i de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme i amb el 3 a Oscar Rodriguez. Pel que fa a les noies, destaca amb el dorsal 2, Degitu Jebesa, ex-membre de la sel.lecció Etíop de Marató.

El tret de sortida es donarà a les 9:00 hores al Passeig Marítim de Poblenou, davant de la Plaça del Sol (a 500 metres de Can Xaubet, on hi haurà el guarda-roba i la zona de meta). Hi haurà 3 amplis aparcaments propers a Can Xaubet i degudament indicats.

La recollida de dorsals es podrà fer el dissabte de 17:00 h a 20:00 h i diumenge de 7:30 h a 8:30 h a les instal·lacions esportives de Can Xaubet a Pineda de Mar.

Es posaran sis llebres als ritmes de 37′, 40′, 45′, 50′, 55′ i 60′, per tal que es puguin assolir les marques personals. I com no, els mitjons tornaran a recuperar-se com a obsequi principal d’aquesta cursa de 10 km. Tots els participants rebran, a part dels 3 parells de mitjons, una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors, i un entrepà, a part de l’avituallament final d’aigua, isotònic i fruita.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.