Canviar el format de Campionat de Catalunya d’Atletisme

0
2224
Campionat de Catalunya

Vist el model de Campionat de Catalunya Absolut que s’està plantejant any rere any, no puc evitar deixar passar aquest mal estar que això em provoca. El Campionat de Catalunya Absolut és, o hauria de ser, el Campionat més important de l’Atletisme català, però any rere any s’està donant més importància a un míting internacional, fent que el Campionat, en teoria més important, quedi en segon pla.

Però aquest no es l’únic factor que converteix un Campionat d’aquest nivell en un altre cosa diferent on només uns quants amb sort i d’altres que es poden dedicar professionalment a l’atletisme, poden participar-hi. El handicap més gran és els dies i horaris d’aquest campionat. Com es pot pretendre promoure l’atletisme català quan el seu campionat més important es fa entre setmana i en horaris impossibles per la gent normal que treballa, estudia i que per sobre de tot s’està esforçant al màxim per poder arribar a un campionat com aquest? Es que poder arribar aquí només ho han de poder fer alguns privilegiats?

Crec que és inacceptable i d’una falta de consideració molt gran a la majoria dels atletes catalans que es segueixi plantejant d’aquesta manera aquest campionat. Igualment es troba a faltar algun control organitzat per la federació durant els caps de setmana com abans es feia el trofeu Ponsati. Crec sincerament que es facilitaria la participació d’un major número d’atletes si es tornes a un model de Campionat més a l’estil d’abans amb un format diferent i sobretot fet en cap de setmana, a l’igual que es recuperes algun control també en dissabtes o diumenges.

Amb aquest escrit vull deixar constància del malestar personal que sento i el deixo obert a que d’altres atletes, entrenadors, jutges i clubs puguin donar-li recolzament afegint la seva signatura.

Signa a CHANGE.ORG per demanar el canvi.

Atentament,
Àngel Vilalta Lladós (Atleta, Monitor)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.