Resultats 5a Cursa Popular del Masnou

0
2092

Fotografies i vídeos de la Cursa a www.cursaelmasnou.com

David Campos amb 15’45” en un gran frec a frec amb l’eivissenc Adrián Guirado i l’atleta d’Argentina Carmina Candellero amb 19’45, s’han proclamat guanyadors de la 5a edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i Club Nàutic del Masnou amb més de 600 inscrits, Ria Blanco la participant més jove amb 51 dies i el més gran Isidre Ferrer amb 82 anys, que participaven en una cursa única de 5km

Jordi Matas, regidor d’esports del Masnou, ha donat la sortida i entregat els premis als 3 millors en homes i dones en una matinal on han participat atletes de tots els nivells, on ha predominat les altes temperatures i un ambient familiar.

www.cursaelmasnou.com trobareu les primeres fotografies i vídeos de la cursa.

Classificació Masculina 5km

1.David Campo (Lluïsos de Mataró) 15’45”

     2.Adrian Guirado (Eivissa)

  1. Pol Rubio

Classificació Femenina 5km

1.Carmina Candellero (Argentina) 19’45”

2.Irene Melina

3.Lorena Montero

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.