II Cursa Sabadell corre pels nens diumenge 28 de maig

0
2047

El proper 28 de maig, l’associació esportiva mitja marató sabadell amb la col·laboració de Sabadell corre pels nens, Bailale a la vida, el Club Natació Sabadell, la Joventut Atlètica Sabadell i l’hospital Parc Taulí, coorganitzem la 2a Cursa Solidaria Sabadell corre pels nens on el 100% del beneficis aniran destinats a la unitat de pediatria del Hospital Taulí per ajudar als tractaments específics a nens amb malalties minoritàries que actualment la sanitat pública no cobreix i que son tant importants per la millora en la qualitat de vida d’aquests nens i les seves families.

Per aquest motiu solidari us animem a tots a que vingueu a corre els 4km d’aquesta cursa popular on el més important es que podreu correr al costat d’aquests nens, ja que molts d’ells estan prepparant la seva participació. Un cop acabada la cursa el Parc Taulí es convertirà en una festa on hi haurà tallers, inflables i actuacions músicals de grups reconeguts així com espectacles d’animació infantil i actuacions d’entitats col·laboradores.

Si alguns voleu col·laborar i no podeu venir també teniu opció de fer dorsal 0.

Us adjuntem el cartell de la Jornada  i aquí teniu el link per les inscripcions. Inscripcions

també us animem a que veieu aquest video on l’Àusias ens anima a tots a participar-hi Som-hi correu amb mi

Aquest altre video us explica l’objectiu de la cursa  Cursa Sabadell corre per les malalties minoritaries

Us hi esperem.

Sabadell Corre pels nens

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.