BBVA renova el seu acord amb la Cursa BBVA CX Delta Prat

0
1879

El proper 28 de maig tindrà lloc la 18ª edició de la Cursa BBVA CX Delta Prat, l’emblemàtica cursa de 10km del Baix Llobregat.

A la seu de BBVA a Barcelona, avui s’ha rubricat la renovació del conveni de col·laboració entre l’entitat bancària i els organitzadors de la cursa. Aquest serà el sisè any consecutiu en què BBVA n’és el col·laborador principal.

En l’acte s’ha fet a més la presentació oficial de la samarreta commemorativa d’aquesta divuitena edició.

En la signatura han estat presents el responsables de l’organització: Josep María Canalias, director del Periòdic Delta; i Joan Antoni Monferrer, directiu del Pratenc AA; així com per part de BBVA, Gemma Vila, directora de la Zona Llobregat Garraf, i Marta Pérez, directora del Centre de Banca de Clients del Prat de Llobregat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.