APRETA’T ELS CORDONS I CORRE PER LA XÈNIA

0
2456

El proper diumenge 30 d’Abril, GALERIES PINS amb la col·laboració de Gesport, organitza el seu primer esdeveniment solidari als municipis de Santa Susanna i Malgrat de mar amb dues proves. Una MARXA lúdica de 5 kilòmetres per a tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d’un matí d’esport i de solidaritat, i una CURSA professional, i alhora popular, de 10 kilòmetres per a aquells esportistes que volen competir i fins i tot puntuar en el CIRCUIT MARESMENC DE CURSES.

El motiu solidari de la primera edició de la cursa és col·laborar amb la recuperació de la Xènia, una nena de Malgrat de mar que al febrer del 2016 va patir els efectes més durs d’un enterovirus. Malauradament, la Xènia va quedar tetraplègica com a conseqüència d’aquest virus.

La Xènia és una noia forta i amb ganes de viure la vida, motiu pel qual ha aconseguit petites millores. Però encara li queda molt de camí per recórrer, i GALERIES PINS vol formar part d’aquesta millora.

I tu, també col·laboraràs participant en la marxa o en la cursa?

Endavant, APRETA’T ELS CORDONS PER LA XÈNIA!

Més informació 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.