La volta al món en 80 maratons – Arcadi Alibés

0
3921

Cossetània Edicions i la Casa del Llibre publiquen “La volta al món en 80 maratons”, el quart llibre d’Arcadi Alibés, una guia molt útil per a maratonians viatgers, que alhora repassa la trajectòria d’aquest periodista esportiu. El llibre arriba després de la publicació de “Córrer per ser feliç” (2010), “Les petjades dels herois” (2012) i “100 motius per córrer” (2014).

En aquesta ocasió, s’hi descriuen els 80 escenaris on l’autor ha corregut metre feia la volta al món, acumulant 130 maratons, i anava elaborant el que també podria ser una guia de viatges.

Arcadi Alibés Riera (l’Ametlla de Merola, Berguedà, 1959) és periodista esportiu des del 1978. Va començar en premsa escrita (“Sport” i “El Noticiero Universal”), va passar per Catalunya Ràdio i, a finals del 1984, va entrar a Televisió de Catalunya, on ha intervingut en tot tipus de programes i informatius de TV3, del 33, d’Esport 3 i del 3/24.

 

Aquí teniu una petita sessió d’entrenament del maratonià Arcadi Alibés a El club de la mitjanit! córrer és una passió molt terrenal que l’ha portat a fer #LaVoltaalMónen80Maratons

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.