Radouan Nour campió i Josep Lluis Blanco 4at a la 39a Cursa del Corte Inglés de Barcelona on Ria Blanco ha sigut la participant més jové de l’historia de la cursa

0
1947

Radouane Nour marroquí del Club La Sansi amb 34’34 (www.lasansi.com), ha sigut el flamant campió avui de la 39a Cursa del Corte inglés, amb un recorregut de 10.766 metres pels carrers més cèntrics de la ciutat, seguit de Albert Ollé i Albert Nogueras.

La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Europa i fins i tot a arreu del món, aquesta edició amb prop de 60.000 inscrits.

El lloretenc Josep Lluis Blanco, que surt d’una lesió greu de trencament de solí havia quedat 3è al 2013, 2014 i 2015, i avui anava primer al km 4 escapat amb Radouane Nour, però al final li ha passat factura la falta d’entrenaments, tot i així ha acabat en 4a posició desprès de superar a l’esprint als marroquins Abdeslam El Ouahabi y Jamal Ouacha.

En noies ha repetit victòria Miriam Ortiz, per davant de Sara Loehr, Hasna Bahom, i les atletes de La Sansi Janeth Becerra i Inna Lebedeva han finalitzat 4a i 5à

Ria Blanco Caballero, filla del lloretenc Josep Lluis Blanco, ha participat a la cursa amb 43 hores de vida, es la participant més jové als 39 anys d’història de la cursa. Casualment va néixer a l’hospital Sant Joan de Déu, l’entitat adherida a la cursa en aquesta edició.

Guanyadors a totes les edicions http://xipgroc.cat/ca/curses/ElCorteIngles2017/10766-km/resultats

Classificacions http://xipgroc.cat/ca/curses/ElCorteIngles2016/10766-km/resultats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.