JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LES CLÀSSICA DE L’1 DE MAIG: LA CURSA A L’ERMITA DE SANT JOSEP

0
2182

Aquest any tindrà lloc la 40ª Cursa de Popular i la  23ena Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep.

 

La cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep, és una cursa de 10 quilòmetres, que té lloc pels carrers i camins de Montblanc. Carrers que aquests dies presenten un ambient especial al coincidir amb la Setmana Medieval. La cursa de fons surt a les 10 del matí. El preu de la inscripció és de 12 euros, i les inscripcions es poden fer a www.atleticmontblanc.cat  fins el dia 29 d’abril o l’arribar als 225 participants que és el màxim fixat per l’organització per la cursa de fons. Com en els darrers anys la cursa té un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una ONG. Aquest any l’entitat escollida és una ONG d’ajuda a l’Àfrica.

A la cursa no faltaran tots els serveis que es donen cada any als corredors, com la bossa del corredor amb diferents productes típics de Montblanc i la comarca, un bon esmorzar, regals, sorteig….També els participants tindran servei de massatge a l’arribada i corredors guia que marcaran diferents temps.

El mateix dia també farem la 40a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari ja que l’euro de la inscripció també es destinarà a la a l’ONG. Tots els participants a l’arribada de la cursa popular també tindran esmorzar

Podeu trobar tota la informació i inscripcions a www.atleticmontblanc.cat o i seguir-nos al facebook del club Atlètic Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.