Jordi Garcia i Florence Bertholet repeteixen triomf en el Cros de Muntanya de Can Caralleu 2017 que aplega prop de 500 corredors

0
1920

Aquest dissabte 25 de març Can Caralleu ha acollit la dissetena edició del Cros de Muntanya, el trail curt de l’estat més important de l‘Estat Espanyol. La cursa ha comptat amb la participació de prop de 500 atletes. La cursa s’ha desenvolupa sense incidents i en un clima de sol malgrat les precipitacions de la nit anterior.

Jordi Garcia i Florence Bertholet repeteixen triomf en els 17km
El guanyador de la cursa de 17 quilometres d’enguany en categoria masculina és Jordi Garcia(dorsal 45). El corredor ha passat clarament el primer per meta amb un temps de 1:11:42 i amb aquest triomf ja acumula cinc triomfs consecutius al Cros llarg en imposar-se en les edicions de 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017. En categoria femenina la guanyadora és Florence Bertholet (dorsal 54) que s’ha imposat amb una marca de 1:31:26.

Consulta aquí la classificació completa

Sebastien Hours i Anne Le Cunuder guanyen la cursa de 7,5km
El guanyador de la cursa de 7,5 kilometres d’enguany en categoria masculina és Sebastien Hours (dorsal 640). El corredor francès s’ha imposat amb claredat amb un temps de 0:34:35. En categoria femenina la guanyadora és la també francesa Anne Le Cunuder (dorsal 641) que amb una marca de 0:42:04 no ha tingut rival.

Consulta aquí la classificació completa

Pau Salomó i Maria Menchaca guanyen el quart Cros infantil
Durant el mateix matí, s’ha celebrat el Cros Infantil, la cursa per a nois i noies nascuts els anys de 3r, 4t, 5è, 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. En la categoria femenina s’ha imposat Maria Menchaca (10:35) mentre que en la masculina el millor ha estat Pau Salomó (08:45). Hi han participat un total de 71 nois i noies d’edats diferents.

Consulta aquí la classificació completa 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.