MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017

0
2312

 

El diumenge, 26 de març, amb una participació propera als mil atletes, arriba una nova edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017. Una mitja que enguany ha presentat com a novetat la possibilitat de participar en una cursa paral•lela de 5 kms. Tot plegat en un dels circuits més ràpids del territori català, entre Pineda, Santa Susanna, Malgrat i Calella. Aquesta és una prova oficial del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona.

La sortida dels participants a la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme serà a les 9.30 h, just 5 minuts després es donarà el tret de sortida pels atletes de la cursa dels 5 km.

Pel que fa als esportistes destacats, el marroquí RADOUANE NOUIR i el letó DIMITRI SERJOGINS, tots dos del CLUB LA SANSI són els màxims favorits a la victòria absoluta, mentre que en fèmines les candidates a emportar-se aquesta edició de la Mitja són l’atleta marroquí del FC Barcelona HASNA BAHOM (guanyadora al 2009, 2011 i 2013), l’atleta boliviana del Club La Sansi JANET BECERRA (guanyadora al 2014 i 2016) i la catalana RAQUEL PARRADO també del Club La Sansi (guanyadora del 2012). Davant l’alt nivell en categoria femenina, l’organització ha lliurat els dorsals 1, 2, i 3 a la Hasna, la Janet i la Raquel, respectivament.

Com en la passada edició, s’organitzarà una FIRA DEL CORREDOR, dissabte a la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30 h (Plaça Catalunya). Junt amb el dorsal, l’organització lliurarà la SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA que tornarà a ser un model de la marca esportiva JOMA.

Donat que és una de les proves més ràpides del territori europeu, l’organització posarà una desena de LLEBRES a diferents rimes 1:20, 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00.

Aquest any els atletes trobaran més avituallaments, que serà més sostenibles, ja que es repartiran les begudes en gots de cartró.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR, refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.