Abde Samaoui i Elena Lopez guanyadors de la 10ena Cursa de Sant Valentí.

0
1820

 

Joan Luque
La Cursa de Sant Valentí de Les Cabanyes s’acaba de convertir en una clàssica cursa del Penedès al celebrar la 10ena edició, dia genial sota un esplèndid sol i una temperatura de 13 graus a les 10 del matí es donava la sortida i els atletes de tots els nivells omplien els carrers de Les Cabanyes , al cap de la cursa agafava el lideratge el gran favorit i que ostenta el record de la prova el Vilafranquí Abde Samaoui del club Velocistes del Penedès era tal el ritme que imposava que ningú li podia seguir, de tal forma que entrava com gran vencedor de la cursa amb un crono de 9 minuts 25 segons, es quedava a 20 segons del record, corria a una mitjana de 3’08 el km, darrera seu entrava l’atleta del Domingo Catalan l’Alberto Segura amb 9 minuts 53 segons i en 3er lloc entrava el Cesar Suñé del club Corredors Polinyà amb 10 minuts 05 segons.

 

En dones la guanyadora va ser la atleta que va liderar en tot moment la cursa, la Elena López del club Lleida Unió Atlètica amb 11 minuts 20 segons establint un nou record de la prova millorant-lo en 10 segons, corria a una mitjana de 3’46 el km.

En el segon lloc entrava l’atleta del club Oro di Napoli amb 11 minuts 47 segons km i en tercer lloc entrava l’atleta de les Cabanyes la Mari Carme Olaya amb 12 minuts 13 segons.

 

En els premis locals el podi masculí va ser el següent, el 1er el Delfí Lopez amb 11 minuts 18 segons, en 2on lloc el Joan Planas amb 11 minuts 26 segons i en el er lloc el Joan Vallès amb 12 minuts 52 segons.

En dones locals la 1era era la Mari Carmen Olaya amb 12 minuts 13 segons, en el 2on lloc la Núria Coll amb 13 minuts 15 segons i en el 3er lloc la Imma Ferret amb 16 minuts 16 segons.

 

Van finalitzar 142 atletes de tot Catalunya sent el nou record, finalitzant 9 més que l’any 2013 que van entrar 133, un 35% van ser dones.

 

Entre aquests 142 atletes hi havia 5 molt especials per que havien corregut totes les edicions, la Nuria Castellá de la Granada, el Francesc X. Macario de Vilobí, el Joan Vives de la Granada, el Josep A. Llenas dels Monjos i el Raimon Palau de les Cabanyes,aquests 5 atletes van rebre un trofeu i un ampolla màgnum de reconeixement per la seva fidelitat.

Al final és va la tradicional botifarrada gracies l’Agrupació de Balls de les Cabanyes i lliurament de premis.

 

Un any més l’Ajuntament de les Cabanyes i la Comissió de Curses de les Cabanyes vol donar les gracies a tots els participant, voluntaris i empreses col•laboradores per fer possible la 10ena edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.