Carles Castillejo trenca el rècord de la 10k de Vilafranca

0
1518
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Més de 2.000 atletes és donaven cita en Vilafranca per córrer la cursa solidaria Mini 10k de 1 km, amb 1.000 atletes inscrits de totes les edats i 1.560 acabats a la 10k de Vilafranca.

La sortida de la Mini 10k es va donar a les 10 del matí sota un esplèndid dia solejat  i va ser espectacular, atletes de totes les edats i totes les condicions omplien de colors el circuit de 1k pel centre de la vila.

A les 11 del matí es donava la sortida a la gran 10k , just 5 minuts abans ho feien els atletes del proyecte Egoismo Positivo, moment molt emocionant al igual que la seva arribada i uns minuts desprès  sota un pilar dels Castellers de Vilafranca es feia la sortida dels 10k, en la que hi havia els grans favorits, l’atleta olímpic el Carles Castillejo de Viladecans i el jove atleta de Vilafranca Ibrahim Chakir que ostentava el record de la prova que tenia de l’any passat amb 30’16.

 La lluita estava servida i ja de bon començament aquests dos atletes agafaven el cap de la cursa, tant era que passaven pel km 5 amb 15’23 i 15’25 respectivament, uns cronos fora del record, però a la segona volta el Carles incrementava un ritme brutal que el Ibra no podia seguir, a l’arribada és seguia impacientment l’entrada del Carles i tot just a pocs segons del minut 30 agafava la recta de l’arribada i estrenyent els dents i donant-lo tot entrava en meta amb un impressionant crono de 29’58, batent el record, feia la segona volta volant corrent a 2’57 el km de mitjana ja que la va fer en 14’43:

“Cursa espectacular, circuit ràpid que si aquí venen atletes de gran nivell es pot fer 29’15, gran organització, la primera volta he anat aguantant al Ibra però a la segona he lluitat sol contra el crono, al final molt content pel registre”.

El atleta Vilafranquí Ibra Chakir aconseguia entrar amb 31’46 i com primer local, en el tercer lloc ho feia el Daniel Baraldés amb 32’30, el quart lloc era per Francesc de Lanuza amb 32’40 i el cinquè lloc era l’Iban Mañer amb 32’52.

En dones la guanyadora va ser la atleta de Sant Boi la Judtih Corachan amb un crono de 37’50, va passar pel km 5 amb 18’34 i la segona volta la va fer en 19’16, en tota la cursa va anar al davant de la cursa:

“Cursa magnifica, es sensacional el circuit, l’organització i l’ambient que hi havia en ella, molt emocionada i contenta per aquest primer lloc”.

En el segon lloc entrava la Laura Vilchez amb 38’18, en el tercer lloc l’atleta de Vilafranca la Naima Ait Ali amb 40’15, debutant en la distancia, 1era local, el quart lloc era per la Nuria Cascante amb 40’30 i el cinquè lloc per la Patricia Fernández amb 41’18.

En el apartats de club els guanyadors van ser el club Miostaf en masculí i el Masquefa Trail en el femení.

En atletes locals els podis van ser en masculí, 1er Ibrahim Chalir amb 31’46, el 2on Abde Samaoui amb 33’08 i Allal El Gamous amb 35’37 i en femení la Naima Ait Ali Bou amb 40’12, en 2on lloc la Laura Rius amb 41’16 i en el 3er lloc l’Alba Meda amb 42’04.

Un any més l’organització de la cursa, l’Ajutament de Vilafranca i Fondistes Penedès donen les gracies a tots els participants de les dues curses, als més de 100 voluntaris, a totes les empreses col·laboradores, a tots els grups de música i animació i a tot el públic per que la 10k fos un èxit, una cursa de tots.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.