Redactat per  |

El gallec Pedro Nimo s’ha endut la setena edició de la Marató Costa Daurada de Tarragona amb un temps de 2 hores, 18 minuts i 12 segons, rebaixant en gairebé deu minuts l’anterior rècord de la Marató de Tarragona. El millor temps estava en mans de Mostafa Benslimane, que es va endur l’edició de l’any passat. Maria Garcia Alonso ha estat la primera dona, amb un temps de 3:12:31. Ha estat una edició dura pel vent, pel mal temps i pel canvi de recorregut d’última hora pel perill de les onades.
Nimo: “M’han tractat molt bé a Tarragona”
“Acabar una marató sempre és una victòria, i en les condicions d’avui més que mai. Els corredors es poden sentir ben orgullosos”, ha manifestat Nimo just després de completar la carrera. El gallec, que va ser campió d’Espanya de marató el 2014, no descarta repetir l’any que ve a Tarragona: “M’han tractat molt bé, i això sempre s’agraeix molt.” L’agraiment el trasllada a tot el món de l’atletisme en general: “Sempre he dit que el meu pare va treballar en una indústria durant 35 anys i amb prou feines li van dir algun cop ‘bona feina’ i jo, en canvi, tinc la sort que sempre rebo l’alè i les felicitacions dels aficionats, que reconeixen el meu treball.”
Pedro Nimo
Més informació a Tarragona21

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.