EZZAYDOUNY ACABA AMB LA RATXA DE VUIT TRIOMFS DE DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA MORITZ SANT ANTONI

0
1573
SORTIDA SANT ANTONI

SORTIDA SANT ANTONI

El fondista Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) ha aconseguit la victoria a la Cursa Moritz Barri de Sant Antoni amb una marca de 29’54”. L’atleta afincat a Canet de Mar s’ha endut el triomf a l’edició número 39 de la prova destronant al guanyador de les vuit darreres edicions, Driss Lakhouaja (CA Montornès), que ha entrat en segona posició. La guanyadora a la categoría femenina ha estat l’atleta badalonina Míriam Ortiz (AA Catalunya) que ha pujat al primer graó del podi amb una marca de 36’17”.

La competició ha superat el seu rècord d’inscrits, amb una xifra final de 4.587, però la pluja prèvia a la sortida ha fet que 3.472 decidissin sortir a competir. Després dels primers compassos de la competició, Lakhouaja i Ezzaydouny ja han pres la iniciativa i passaven l’equador de la cursa amb una marca de 15:06, amb l’olímpic andorrà Marcos Sanza a 13 segons de la dupla capdavantera.

A la segona meitat de la prova, Ezzaydouny, que competia per primer cop al barri de Sant Antoni, va anar agafant distància respecte al vuit cops campió de la cursa, 19 anys més gran que ell, i va acabar creuant la línia de meta amb 29’54. Als seus 44 anys, Lakhouaja feia el seu novè podi consecutiu a Sant Antoni, el primer d’ells sense ocupar el primer calaix, entrant en segon lloc amb 30’25”. La tercera posició ha estat per Sanza (CA Valls d’Andorra), que ha firmat 30’48”.

Igual que a la prova masculina, en noies Míriam Ortiz ha aconseguit el triomf també a la seva primera participació a Sant Antoni. Ortiz ha marcat el ritme des dels primers quilòmetres ja a l’equador de la cursa avantatjava en 23 segons a la segona classificada, Sílvia Segura, i en 46 a Sheila Avilés (AE Matxacuca).

Ortiz ha creuat la línia d’arribada en primer lloc amb 36’17”, amb 44 segons de diferència respecte la britànica Ashley Berry (37’01”), que remuntava des del quart lloc amb el passava la meitat de la cursa. La tercera posició final ha estat per Silvia Segura amb 37’15”.

CLASSIFICACIÓ MASCULINA:

1.- Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona)  29’54”

2.- Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès)     30’25”

3.- Marcos Sanza (CA Valls d’Andorra)   30’48”

CLASSIFICACIÓ FEMENINA:

1.- Miriam Ortiz (AA Catalunya)               36’17”

2.- Ashley Berry                                           37’01”

3.- Silvia Segura                                         37’15”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.