Núria Picas conquereix Hong Kong

0
1325

La atleta comença la temporada guanyant la Hong Kong 100, la primera prova de l’Ultra Trail World Tour.

Picas bat el récord de la prova amb 11h i 18min, superant el temps de Claire Price l’any 2013.

“Ha estat una carrera molt dura, molt disputada però m’he sentit molt sòlida. He intentat córrer amb el cap i tot i ser el principi de temporada estic molt contenta de començar amb una victòria”, comentava Núria Picas

Mentre tots dormiem, Núria Picas inaugurava la temporada de trail running a la Hong Kong 100. Una prova que començava a Pak Tam Chung a la península de Sai Kung, i que passava per platges remotes i verges, boscos antics, senders naturals, embassaments i turons costeruts, així com acabar amb el descens del pic més alt de Hong Kong (Tai Mo Shan).

Tot i això, la principal dificultat de Núria Picas era el clima i l’adaptació de les corredores locals en aquests tipus de proves. Tot i això, Núria Picas arribava molt convençuda de les seves possibilitats a Hong Kong i de seguida va agafar el control de la cursa juntament amb Lingming Chen.

Durant els 100km i més de 4500 metres de desnivell positiu que tenia la prova, Núria Picas va anat controlant la prova, i tot i perdre en els primers trams de cursa el liderat a favor de la seva rival va saber tenir paciència i al quilòmetre 65 aconseguia posar-se líder amb un avantatge de 2 minuts respecte Chen, i mitja hora més ràpida que la guanyadora de l’any passat.

La distància respecte la seva rival va anar augmentant. Núria Picas consolidava el seu primer lloc i va arribar a meta amb un temps d’11h i 18min. D’aquesta manera, a més a més de la victòria, Picas aconseguia el rècord de la prova que ostentava Claire Price amb 11h i 58min. Finalment, la segona classficada Linming Chen, arribaria amb un temps de 11h i 53min.

En la seva arribada a Rotary Club Park, Núria Picas explicava això: “Tot i ser el principi d’any estic molt satisfeta del meu rendiment. També de la gent de Hong Kong de la qual m’he sentit molt estimada. Ara només cal seguir endavant, entrenar dur per donar el millor de mi en una temporada que tot just acaba de començar”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.