Quin és el so de la velocitat? Els atletes i aficionats quina llista de reproducció utilitzen

0
1455

L’olímpic: “Escolto Beyoncé per motivar-me i the Weeknd per relaxar-se”

Dina Asher-Smith, posseïdora del rècord Britànic de 100 i 200, medallista de bronze en el Campionat Mundial i estudiant d’història

Ja sigui quan estic a punt de córrer  una final olímpica o la primera ronda del campionat Britànic , la meva elecció de la música dependrà del que senti en aquell moment. Així que si estic nerviosa, em a posar en alguna cosa relaxant. Però si estic cansada – si és de dia cinc dels Jocs Olímpics i necessito l’energia d’algun lloc – Escoltaré alguna cosa que em energitza. Sé quin és el nivell d’excitació que necessito per estar en el meu millor moment. La música m’ajuda a entrar en aquesta zona.

En el passat, he intentat ser realment hiperactiva abans de competir – no funciona. També he intentat estar molt tranquil·la – una vegada més, no funciona. Has d’estar en un punt intermedi. Així que tinc un munt de llistes de reproducció. Si necessito descansar, escoltó the Weeknd, R & B lent i vells clàssics skool – TLC i coses per l’estil. Si vull motivar-me, escolto Beyoncé, Jay Z, Kanye West – coses que em posen a pensar.

83389616ffac3174746a9510f55ed672

A diferència de molts atletes, no escolto música quan estic entrenant o l’escalfament. Sí, el ritme és molt important. Però quan corro, he de sentir els patrons del que estic fent sense l’acompanyament de la música – perquè quan competeixes, no tinc a Jay Z colpejant a terme a la pista amb mi.

Dit això, de vegades em poso els meus auriculars sense música. Sé que sona estrany, però és com un símbol d’estar a la zona. És com: “Necessito el meu propi espai aquí.” Si no, s’arriba a la gent dir: “Hey” Això està bé el 99% del temps, però no quan hi ha una medalla olímpica en joc. De vegades, si tinc fred quan entreno a l’hivern, utilitzo els meus auriculars com orelleres!

Actualment estic en l’últim any d’un grau de la història en el Kings College de Londres, de manera que quan estic escrivint un assaig sempre escolto Classic FM, ja que la seva música em manté enfocada i sense distreure – la majoria de les vegades,  no hi ha paraules per cantar. Vaig a escriure la meva tesi sobre el jazz als Estats Units del segle 20. Fins fa poc, jo no escoltava molt jazz – Vaig triar el tema per les relacions racials i la interacció amb la cultura popular. Però una vegada que vaig començar a entrar-hi, em vaig adonar que és la base per a moltes altres coses.

Entrevista realitzada per Sean Ingle

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.